Διαχρονική Παραδοσιακή Κατοικία

Tsatsakis & Partners > Real Estate > Διαχρονική Παραδοσιακή Κατοικία

Περιοχή : Παλιά Πόλη | Χανιά
Εμβαδόν κατοικίας : 76 τ.μ.
Εμβαδόν οικοπέδου : 32 τ.μ.
Υπνοδωμάτια : 3
Μπάνια/WC : 2
Τιμή : 300.000 €
Κωδικός ακινήτου : BLD-056

Ένα εξαιρετικό ακίνητο, στο μαγευτικό παλιό λιμάνι των Χανίων, σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προσωπικό χώρο στην πιο προνομιακή θέση της πόλης.

Μια ατμόσφαιρα περασμένων εποχών είναι διάχυτη στην ιδιαίτερη αυτή κατοικία.

Σχεδιασμένη σε τρία επίπεδα, στο ισόγειο της σας υποδέχεται ένας άνετος χώρος καθιστικού, με μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με άφθονο αποθηκευτικό χώρο.

Ένα μικρό λουτρό σε αυτό το χώρο προσθέτει ευκολία και λειτουργικότητα.

Στο πρώτο επίπεδο δυο κομψά διαμορφωμένα υπνοδωμάτια είναι ο ιδανικός χώρος για ξεκούραση και ηρεμία.Στον όροφο έχει συμπεριληφθεί ένα μπάνιο ακολουθώντας το παραδοσιακό στυλ της κατοικίας σε κάθε λεπτομέρεια.

Μια έκπληξη περιμένει τους διαμένοντες στον δεύτερο όροφο αντικρίζοντας ένα άνετο και ευρύχωρο υπνοδωμάτιο. Η ατμόσφαιρα αυτού του χώρου εξασφαλίζει ιδιωτικότητα ,άνεση και θαλπωρή . Ένα ιδιωτικό μπαλκόνι δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τη θέα προς τη θάλασσα και τα σοκάκια της παλιάς πόλης.

Βγαίνοντας από την έξοδο της κατοικίας η εμπειρία των Χανίων απλώνεται μπροστά σας, ανάμεσα στα μικρά δρομάκια της παλιάς πόλης και στα ιστορικά κτίρια.

Μαγαζιά με κάθε λογής αγαθά θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της διαμονής σας ενώ παράλληλα εξαιρετικές επιλογές για φαγητό και διασκέδαση διατίθενται στην περιοχή.

Η διαχρονική του αξία , η κομψότητα και η προνομιακή του τοποθεσία, συμπληρώνονται στην μοναδική αυτή ιδιοκτησία η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για εμπορική είτε για προσωπική χρήση.

Διεθνές Αεροδρόμιο Χανίων 10 χλμ.
Παραλία Νέα Χώρα 750 μ
Πλατεία 1866 250 μ.
Δημοτικός Κήπος 2,4 χλμ.