Εκλεπτυσμένο Συγκρότημα

Tsatsakis & Partners > Real Estate > Εκλεπτυσμένο Συγκρότημα

Περιοχή : Πλατανιάς | Χανιά
Εμβαδόν κατοικίας : 256 τ.μ.
Εμβαδόν οικοπέδου : 542,29 τ.μ.
Υπνοδωμάτια : 7
Μπάνια/WC : 4
Τιμή : 890.000 €
Κωδικός ακινήτου : BLD-093

Σε έναν ειδυλλιακό προορισμό, αυτό το συγκρότημα τριών πολυτελών βιλών, κατασκευασμένο το 2019, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία αγοράς. Με συνολική επιφάνεια 256 τ.μ., το συγκρότημα διαθέτει τρεις βίλες με εμβαδά 136 τ.μ., 60 τ.μ. και 60 τ.μ. αντίστοιχα.

Η ενεργειακή κατηγορία Α+ βεβαιώνει την υψηλή απόδοση σε ενέργεια, ενώ ο κλιματισμός και το σύστημα αυτόνομης θέρμανσης εξασφαλίζουν άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Εκλεπτυσμένο Συγκρότημα

Κάθε βίλα αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, καθιστικό και μπάνιο, ενώ η μεγάλη βίλα προσφέρει ακόμα δύο μπάνια για επιπλέον πολυτέλεια.

Οι ιδιωτικές πισίνες και οι καλά φροντισμένοι κήποι προσδίδουν μια αίσθηση χαλάρωσης και πολυτέλειας. Η μεγαλύτερη βίλα περιλαμβάνει επίσης προνομιακή πισίνα για ακόμα περισσότερη απόλαυση.

Η αρχιτεκτονική του συγκροτήματος ακολουθεί μια μοντέρνα αισθητική, ενώ η εσωτερική διακόσμηση είναι κομψή και ελαφριά. Με ευρύχωρα καθιστικά, πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες και μοντέρνα μπάνια, κάθε βίλα δημιουργεί ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Το συγκρότημα βρίσκεται σε μια περιοχή που αγκαλιάζεται από το πράσινο, με ελαιώνες , στην περιοχή του Πλατανιά