Μοντέρνα και κομψή Βιλα

Tsatsakis & Partners > Real Estate > Μοντέρνα και κομψή Βίλα

Εμβαδόν κατοικίας : 226 τ.μ.
Εμβαδόν οικοπέδου : 1250 τ.μ.
Επίπεδα : 2
Κουζίνες : 2
Μπάνια/WC : 3
Σαλόνια : 1
Σύστημα θέρμανσης : Αυτόνομη
Τιμή : 720.000 €
Κωδικός ακινήτου : BLD-099

Με θέα τους πορτοκαλεώνες της περιοχής του Βαρυπέτρου , η κομψή και μοντέρνα αυτή νεόκτιστη βίλα επιφανείας 240 μ2 κτίστηκε με προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια.

Στον πρώτο όροφο, ένας ευρύχωρος χώρος υποδοχής με σαλόνι και ενεργειακό τζάκι σας υποδέχεται με ζεστασιά και άνεση. Δίπλα, μια τραπεζαρία είναι ιδανική για κοινές στιγμές γευστικών απολαύσεων, ενώ η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με συσκευές NEF και γρανιτένιους πάγκους προσφέρει μια υψηλής ποιότητας εμπειρία μαγειρέματος.

Στο ισόγειο, ένα κλειστό γκαράζ για δύο οχήματα εξασφαλίζει την ασφαλή στάθμευση τους, ενώ ένα ξεχωριστό διαμέρισμα με δική του κουζίνα και λουτρό παρέχει ευελιξία στη φιλοξενία φίλων ή στην ενοικίαση του χώρου.

Μοντέρνα και κομψή Βιλα

Επιπλέον παροχές περιλαμβάνουν κλιματιστικές μονάδες ψύξης και θέρμανσης σε κάθε χώρο, σύστημα συναγερμού, θυροτηλεόραση και κάμερες ασφαλείας για απόλυτη αίσθηση ασφάλειας και προστασίας.

Η βίλα βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 1250 τετραγωνικών μέτρων, με δυνατότητα εγκατάστασης πισίνας, προσφέροντας την ιδανική συνδυασμένη κλασική και σύγχρονη αρχιτεκτονική για μια εξαιρετική ευκαιρία αγοράς.