Οικόπεδο "φωλιασμένο" στα γραφικά βουνά

Tsatsakis & Partners > Real Estate > Οικόπεδο ‘φωλιασμένο’ στα γραφικά βουνά

Περιοχή: Ξηροκάμπι | Χανιά
Εμβαδόν Οικοπέδου: 1050 τ.μ
Δόμηση: 480 τ.μ
Πρόσβαση: Άσφαλτος
Πρόσοψη: 55 μ
Κλίση: Επίπεδο
Προσανατολισμός: Βορειοανατολικός
Τιμή: 100.000€
Κωδικός Ακινήτου: PLT-035

Αυτό το οικόπεδο προς πώληση, βρίσκεται στο χωριό Ξηροκάμπι του Δήμου Πλατανιά. Ένα ήσυχο χωριό με ανεμπόδιστη θέα στο πράσινο και στη θάλασσα. Μόλις 3,5 χιλιόμετρα από τη θάλασσα, 15 χλμ. από την πόλη των Χανίων και 25 χλμ. από το αεροδρόμιο. Οι διάσημες παραλίες του Μπάλου και των Φαλάσαρνων απέχουν μόλις 25 χλμ.

Η γύρω περιοχή διαθέτει όλες τις εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστεί κανείς.

Φωλιασμένο στα βουνά, προσφέρει όμορφη θέα στη θάλασσα και τα γύρω βουνά. Η φυσική ομορφιά των γύρω βουνών με τους ελαιώνες σε συνδυασμό με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα καθιστούν αυτό το ακίνητο πραγματικά μοναδικό και ξεχωριστό.

Οικόπεδο

Το οικόπεδο είναι αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει μια ευρύχωρη κατοικία, με άφθονο χώρο για υπαίθριους χώρους διαβίωσης και διαμόρφωσης περιβάλλοντος χώρου για να εκμεταλλευτείτε το γραφικό περιβάλλον. Το οικόπεδο είναι ως επί το πλείστον επίπεδο και εύκολο να χτιστεί, με εύκολη πρόσβαση σε δίκτυα κοινής ωφέλειας.

Υπάρχει ήδη μια προκαταρκτική μελέτη, την οποία μπορούμε να υλοποιήσουμε ως τεχνικό γραφείο, για δύο κατοικίες περίπου 210 τ.μ., με 4 υπνοδωμάτια και 4 μπάνια, 2 ιδιωτικούς κλειστούς χώρους στάθμευσης και με πισίνες 45 τ.μ..

Πρόκειται για μια σπάνια ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι γης σε μια πραγματικά όμορφη τοποθεσία, που προσφέρει τόσο ιδιωτικότητα όσο και εγγύτητα στη θάλασσα. Είτε ψάχνετε για εξοχική κατοικία, είτε για μόνιμη κατοικία, είτε για επενδυτική ευκαιρία, αυτό το οικόπεδο τα έχει όλα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι του παραδείσου