Σχετικά με Εμάς

Eμπεριστατωμένα κατασκευαστικά, επιχειρηματικά και επενδυτικά πλάνα
Tsatsakis & Partners > Σχετικά με Εμάς

Σχετικά με εμάς

Ο Γιώργος Τσατσάκης ασχολήθηκε από μικρός με το χώρο της εστίασης, ενώ στη συνέχεια σπούδασε πολιτικός μηχανικός στη Μεγάλη Βρετανία. Επιστρέφοντας στη γενέτειρά του, τα Χανιά, ασχολήθηκε με τον κατασκευαστικό τομέα, υλοποιώντας οικοδομικά έργα υψηλών απαιτήσεων με έμφαση στην αισθητική και την εργονομία, έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα τη διασφάλιση της ποιότητας και τη δημιουργία των καλύτερων δυνατών λύσεων για κάθε περίσταση.

Η τεχνική αρτιότητα, η αυστηρή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και ο επαγγελματισμός που τον χαρακτηρίζουν, αποτελούν αξίες αδιαπραγμάτευτες, οι οποίες είναι σημείο αναφοράς για όλους τους ανθρώπους που έχει επιλέξει να συνεργάζεται.

Στηριζόμενος, πάντα, στη φιλοσοφία της ομαδικής δουλειάς και της συλλογικής επιτυχίας προχώρησε στη δημιουργία της τεχνικής εταιρείας Tsatsakis & Partners, με τις δραστηριότητές του να απλώνονται πλέον πέραν της κατασκευής και στους τομείς του σχεδιασμού εξωτερικών και εσωτερικών χώρων, της συμβουλευτικής επενδύσεων, των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών, της διεύθυνσης επισιτιστικών και αθλητικών επιχειρήσεων.

Συνδυάζοντας την εμπειρία, την αξιοπιστία, την τεχνογνωσία και πάνω από όλα την αγάπη για την Κρήτη, η Tsatsakis & Partners έχει τη δυνατότητα να προσφέρει εμπεριστατωμένα κατασκευαστικά, επιχειρηματικά και επενδυτικά πλάνα προσαρμοσμένα, απόλυτα, στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη.

Κριτικές